Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Titostraat 54 - H0131B9

  Paramaribo - Kasabaholo

  500,00 /mnd SRD | USD | EUR
  Titostraat 54
  code: H0131B9 - Titostraat 54
  oppervlakte: 200 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 1
  gemeubileerd: ongemeubileerd

  Contactpersoon

  Mvr. Alicia Chin A Foeng
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7176125

  Omschrijving

  De omgeving
  De Titostraat waar deze woning staat, is een rustige zijstraat van de Kassabaholoweg. De woning is ook makkelijk te bereiken via de Evitastraat en in de nabije omgeving stikt het er van de supermarkten. De Hermitage Mall en het Politiebureau liggen op een steenworp afstand. Ook scholen en ziekenhuizen zijn in de directe omgeving.

  De woning en indeling
  Via de hoofdingang/voorbalkon komt u de ruime open woon-/eetkamer en moderne keuken binnen. Verder zijn er 3 slaapkamers en een bad- en toiletruimte. De gehele woning is voorzien van dievenijzer. Er is achter de woning een garage, een hydrofoorruimte en een washok. Voor diegene die groene vingers hebben, zal het aangenaam tuinieren zijn in de tuin rondom de woning.

  Inkomensnorm
  U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager tenminste 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook en een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

  Voorbeeld: de gewenste huurwoning heeft een kale huurprijs van € 500,00 per maand. De inkomenseis die hiervoor geldt is het benodigde netto inkomen (2 x € 500,00) van € 1.000,= per maand.        

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!