Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Picoletstraat 9 - H0203B6

  Paramaribo - Noord

  850,00 /mnd SRD | USD | EUR
  Picoletstraat 9
  code: H0203B6 - Picoletstraat 9
  oppervlakte: 200 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  gemeubileerd: ongemeubileerd

  Contactpersoon

  Mvr. Alicia Chin A Foeng
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7176125

  Omschrijving

  De omgeving
  Deze woning gelegen aan de Picoletstraat no. 9 te Morgenstondstraat staat in een rustig, kindvriendelijk, bewaakt gebied. Niet ver daar vandaan treft u een grote supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, een Wellness Resort met de modernste fitnessapparaten en de Amerikaanse ambassade.

  Vanuit de Anton Dragtenweg gaat u de Powisiestraat in. Na ca. 1,3 km gaat u rechtsaf de Picoletstraat in. U betreedt het perceel dat voornamelijk bestaat uit schelpzand, via een elektrische schuifpoort. Op het ruime voorbalkon die voorzien is van diefijzers kunt u genieten van o.a. de zonsopkomst en/of uw ontbijt. De garage heeft een elektrische oproldeur.

  Voorzieningen
  De woning is volledig omrasterd en beveiligd met dievenijzers en een alarminstallatie die doorgeschakeld wordt naar een beveiligingsbedrijf, voor nog meer veiligheid. U betaalt uiteraard een maandelijks abonnement hiervoor. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig zoals 110/220V, airco’s in alle slaapkamers en koud en warm water.

  De woning en inrichting
  Deze laagbouwwoning heeft een ruime woonkamer met heel veel lichtinval, een open keuken en drie slaapkamers waarvan een masterroom. In de masterroom is er een douche, een ligbad, een toilet en een extra ruimte om eventueel uw eigen droom “walk in closet” van te maken. De andere twee slaapkamers hebben een gedeelde bad en toilet.

  Wat deze woning erg bijzonder maakt, is dat er ook voor uw gasten een extra toilet met een wasbak aanwezig is. Bovendien is er een aparte opbergruimte en een washok aanwezig.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!