Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Paulus E.P. Indiaanstraat - H0280B6

  Paramaribo - Noord

  1.500,00 /mnd SRD | USD | EUR
   Paulus E.P. Indiaanstraat
  code: H0280B6 - Paulus E.P. Indiaanstraat
  oppervlakte: 230 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 5
  slaapkamers: 4
  Bad/toilet: 3
  gemeubileerd: volledig

  Contactpersoon

  Dhr. John Noble
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7106677

  Omschrijving

  De woning
  In de directe omgeving van de Amerikaanse ambassade in Paramaribo Noord, aan de Paulus E.P. Indiaanstraat 61, hebben wij een goed ingerichte laagbouwwoning met een bouwoppervlakte van maar liefst 230m² te huur. Deze woning heeft een garage voor twee auto’s en een ruime was- en strijkruimte. Na entree bent u gelijk in de keuken, die modern is ingericht met verschillende apparaten en kasten. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de vier slaapkamers en het achterbalkon. De slaapkamers zijn ruim en hebben allemaal goed slaapkamer meubilair. Twee van deze kamers hebben hun eigen douche en toilet. Het achterbalkon is voorzien van terras meubilair, hier geniet u van de lekkere bries die constant waait.

  De omgeving
  De omgeving is zich aan het ontwikkelen, er zijn verschillende nieuwbouwwoningen. U ervaart veel wind vooral in de middaguren en dat beïnvloedt zeker uw woonplezier.

  Inrichting
  Men heeft de woning voornamelijk met meubilair uit Europa ingericht. Dit zorgt echt voor het gevoel van een viersterren verblijf.

  Voorzieningen
  Voorzieningen zoals 110/220V, alarmsysteem (aangesloten bij SECAS) en warm water horen er allemaal bij.

  Samenvatting
  De woning is per direct te betrekken en is geschikt voor een gezin zonder huisdieren. Onze huurcontracten worden voor minimaal een jaar gesloten.

  Huurprijs EUR 1.500,- per maand. Borgsom EURO 3.000,-

  INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!