Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Leiding 18 - MK Village - P0416B6

  Wanica - Leiding

  10.000,00 SRD | USD | EUR
  Leiding 18 - MK Village
  code: P0416B6 - Leiding 18 - MK Village
  Titel: Grondhuur
  perceel Oppervlakte: 358 m2
  frontbreedte: m
  diepte: m
  bodemgesteldheid: Zand/klei
  bestemming: Bebouwing

  Contactpersoon

  Dhr. Hesdy Rechards
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-8510812

  Omschrijving

  Perceel
  In de loop der jaren is Paramaribo bijna volgebouwd; mensen kijken nu naar andere mogelijkheden. Een goede optie is MK Village, een ver-kavelingsproject met 123 percelen te Leiding 18 (Wanica). MK Village is mede gecreëerd door particulieren en ondernemers, die hun inzicht en visie in dit verkavelingsproject steken. Het Saramaccakanaal ligt dichtbij en daar-door is de afwatering uitstekend. Dit project is zeer goed bereikbaar en leent zich uitstekend voor woon- en werkverkeer. Maak uw keuze uit een van de voordeelpakketten van SURGOED PROMO MK Village:

  Pakket 1
  Bij aankoop van uw perceel en bouw van uw woning door Surgoed Bouw & Infra met een minimale bouwsom van €100.000 krijgt u: een jaar lang een gratis tuinman, 5% korting en brandverzekering gedurende 3 jaar.

  Pakket 2
  Bij de aankoop van perceel en bouw van uw woning door Surgoed Bouw & Infra met een minimale bouwsom van €100.000 en een zwembad krijgt u: een jaar lang onderhoud van uw zwembad, 5% korting en brandverzekering gedurende 3 jaar

  Pakket 3
  Bij de bouw van een exclusieve woning krijgt u: een jaar lang een gratis tuinman, 5% korting, een jaar onderhoud van uw zwembad en brandverzekering gedurende 3 jaar 

  Omgeving
  De rustige omgeving oogt landelijk, u woont in de buurt van het Saramaccakanaal waar recreatiemogelijkheden zijn zoals hengelen en varen.

  Voorzieningen
  Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in dit verkavelingsproject. In en rond MK Village zijn alle wegen verhard.

  Samenvatting
  Heeft u bouwplannen en wilt u uw woning opzetten naar uw smaak? Dan is dit hét verkavelingsproject met een perceel voor u! Neemt u gerust contact met ons op, dan nemen we samen een kijkje. 

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!