Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Surivillage 2, 498 - P0460B6

  Paramaribo - Noord

  76.500,00 SRD | USD | EUR
  Surivillage 2, 498
  code: P0460B6 - Surivillage 2, 498
  Titel: Eigendom
  perceel Oppervlakte: 1708 m2
  frontbreedte: 49 m
  diepte: 35 m
  bodemgesteldheid: Zand/klei
  bestemming: Bewoning

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  Het perceel
  Dit terrein heeft een frontbreedte van 48m1, en kan dus gesplitst worden indien u dat zou willen. Maar het is een van de ruimste terreinen te Surivillage 2. Stel u eens voor welk prachtig huis met zwembad of appartementen complex u hier kunt bouwen. Deze kavel ligt te Surivillage 2 aan een hoofdweg met wijd uitzicht. Ideaal om nu hier te investeren en uw droomwoning neer te zetten Het verleden heeft het al uitgewezen dat Paramaribo-Noord erg in trek is voor investeerders en zakelijke doeleinden. Uiteraard kunt u dit terrein ook kopen voor het bouwen van uw woning en of een combinatie van wonen en werken. Dit gedeelte van Surivillage is hoog gelegen (1 meter hoger dan Tourtonne 6) en is er dan ook geen sprake van wateroverlast zoals zich dat vaker voordoet in het noorden van Paramaribo.

  De omgeving
  Paramaribo-Noord is erg in trek en met name liggen alle kavels rondom Surivillage erg hoog t.o.v. bijvoorbeeld Morgenstond en Tourtonne 6; u heeft geen wateroverlast hier. Surivillage 2 is nu erg in ontwikkeling en er wordt links en rechts volop gebouwd.

  Voorziening
  In de directe omgeving vindt u winkels, echter zult u dit vooralsnog niet te voet kunnen bereiken. Op een rijafstand van 3 minuten vindt u supermarkten en het drukke centrum van de Jozef Israelstraat. Op het project zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig en kunt u aangesloten worden op het netwerk.

  Samenvatting
  Een pracht van een terrein om nu te investeren voor een goed rendement voor u zelf of uw kinderen later.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!