Kies hoe u ons aanbod wilt bekijken

U kunt kiezen hoe u ons aanbod wilt bekijken. Wilt u graag weten waar een pand zich bevindt, kies dan voor de kaartweergave. Wanneer u een overzicht wilt zien van ons aanbod, kunt u het beste de lijstweergave kiezen. Maak hieronder een keuze door te klikken op de gewenste weergave.

Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!

Woningen


1 appartement, 1 woning met 3 slaapkamers aan het begin van de Nieuw Weergevondenweg, 50 meters verwijderd van de Indira Gandhiweg.
Dit is een strakke maar heel eenvoudige laagbouwwoning in een natuurlijke omgeving in de omgeving van de Ringweg, Charlesburg.
Betaalbaar wonen in een prachtige villa met steiger langs het water. Met absoluut uitzicht op een prachtig meer waar watersport activiteiten mogelijk zijn.
Prachtig wonen langs het water in een nieuwbouwwoning! U woont aan een groot meer met een eigen steiger, the quality of life.
Prachtige goed onderhouden villa te Commewijne op het project Palm Village. Een ruime gezinswoning met 4 master rooms en groot perceel. De mooie ruime keuken en balkonnen zijn de USP hier.
Een zakenpand met de nostalgische uitstraling van een monumentaal gebouw of gewoon zo intrekken als te zijnde woning, dit is dan jouw pand.
Koloniale topwoning in uitmuntende staat langs het water te Commewijne, volledig gebouwd onder architectuur.
Prachtig wonen en/of werken in hartje Groningen. Sprankelend aan het water. Dit is het allermooiste stuk land midden in het kloppend hart van Groningen.
Mooie ruime loods met kantoren gelegen te Abra Broiki. U heeft een werkoppervlakte van 450m². Een absolute prijstopper!
sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!