Kies hoe u ons aanbod wilt bekijken

U kunt kiezen hoe u ons aanbod wilt bekijken. Wilt u graag weten waar een pand zich bevindt, kies dan voor de kaartweergave. Wanneer u een overzicht wilt zien van ons aanbod, kunt u het beste de lijstweergave kiezen. Maak hieronder een keuze door te klikken op de gewenste weergave.

Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!

Woningen


Prachtige goed onderhouden villa te Commewijne op het project Palm Village. Een ruime gezinswoning met 4 master rooms en groot perceel. De mooie ruime keuken en balkonnen zijn de USP hier.
Een prachtig gelegen gebouw in het centrum van Uitvlugt, geschikt voor een kantoor of andere commerciële doeleinden.
Een zakenpand met de nostalgische uitstraling van een monumentaal gebouw of gewoon zo intrekken als te zijnde woning, dit is dan jouw pand.
Koloniale topwoning in uitmuntende staat langs het water te Commewijne, volledig gebouwd onder architectuur.
In één van de betere en zeer centraal gelegen wijken te Uitvlugt aan de Emielaan staat deze mooie goed onderhouden villa. Het is gelegen op steenworp afstand van de Hermitage Mall; een ruime woning met een dubbele garage klaar om direct te betrekken.
Deze woning met commerciële doeleinden was laatst ingericht als restaurant en heeft op de bovenverdieping vier ruime appartementen. Het staat op de hoek van de L’ Hermitage en de Henkielaan te Uitvlugt.
Een gezinswoning met zwembad, voorzien van alle gemakken luxe en modern gebouwd gelegen nabij de ringweg te Paramaribo Noord. Een absolute must see!
Prachtig wonen en/of werken in hartje Groningen. Sprankelend aan het water. Dit is het allermooiste stuk land midden in het kloppend hart van Groningen.
Mooie ruime loods met kantoren gelegen te Abra Broiki. U heeft een werkoppervlakte van 450m². Een absolute prijstopper!
Lijst ad 1
Lijst ad 3
sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!