Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Khadiweg 26 - W0418B9

  Paramaribo - Charlesburg

  178.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Khadiweg 26
  code: W0418B9 - Khadiweg 26
  oppervlakte: 270 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 371 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  Deze nieuwbouw woning met zwembad wordt nu te koop aangeboden in de directe omgeving van de ringweg ter hoogte van Nieuw Charlesburg. Enkele karakteristieke kenmerken waardoor deze woning zich onderscheid van de gebruikelijk bouwstijlen is onder andere het platte dak en de ruimtelijk indeling. De woning grenst direct aan de geasfalteerde weg  een heeft geen gesloten hekwerk aan de voorzijde. De volledige terreinbreedte is benut bij de bouw waardoor het terrein door de woning is afgesloten en slechts toegang naar het achterterras mogelijk is door de woning, of via de zijpoorten met gangen van 1meter breed.

  Voor de woning is voldoende ruimte autos te parkeren voor bezoek, terwijl de garage met automatische roldeur ruimte bied voor twee auto's. Vanuit de garage krijgt u toegang tot de laundry waar de wasmachine en droger staan en tot de ruime woonkamer. Deze woonkamer heeft een open keuken met kookeiland, diverse laden en benedenkasten met soft close sluitingen en wit grijs granietenblad en diverse inbouwapparatuur. Mooi kenmerk en pluspunt van deze woning is de 5meter brede schuifpui die helemaal als opvouwbaar opengeschoven kan worden, de woonkamer loopt als het ware door in het buitenterras met zwembad. Het zwembad is klein maar fraai en zorgt voor de nodige afkoeling, het water circuleert voldoende door de pompen en de ingebouwde verlichting geeft het s'avonds een fraai aanzicht. De schutting rondom het terrein en de natuurbossen achter de woning zorgen voor voldoende privacy rondom het zwembad.

  De drie slaapkamers van de woning bevinden zich over de volledige lengte van de woning achter elkaar waarbij de masterroom zijn eigen douche en toilet heeft en kleine walk-in closet. Een gedeelde douche en toilet vind u bij de overige twee slaapkamers met een inbouw kast voor linnen.

  Bij de bouw en afwerking van deze woning is gewerkt met hoogwaardige materialen en zijn er diverse extra gerealiseerd zoals, camera bewaking met 13 camera's en back up systeem, uitgebreid alarm installatie, fully airco (carrier), fraaie verlichting en plafond afwerking aan de voorzijde van de woning.

   

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!