Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Oost-West Verbinding Mariendaal 8a3 - W0489B6

  80.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Oost-West Verbinding Mariendaal 8a3
  code: W0489B6 - Oost-West Verbinding Mariendaal 8a3
  oppervlakte: 220 m2
  soort Bouw: Bungalow
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 4399 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Dhr. Hesdy Rechards
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-8510812

  Omschrijving

  De woning
  Deze laagbouwwoning staat op een ruim stuk grond van 4399m². De woning is gelegen aan de Oost-West Verbinding op de grens van Tamanredjo en Mariëndaal te Commewijne; doordat de woning vrij naar achter is gebouwd kunt u genieten van de rustige omgeving van boiti.

  De omgeving
  In de nabije omgeving van de woning vindt u een VWO school, winkels, warungs en binnen een bereik van 3km de Hakrinbank en rond dezelfde omgeving ook het Politiebureau van Tamanredjo. Met een goed gevoel voor buiten komt u helemaal aan uw trekken als u van planten en de natuur houdt; de papayabomen trekken aardig wat vogels aan en in en rond de omgeving wordt er flink op grote schaal aan tuinbouw gedaan.

  Inrichting
  Met een goede opknapbeurt en enigszins wat binnenhuis architectuur kunt u uw eigen woning naar eigen smaak inrichten en al heel gauw uw woongenot ook binnen in huis vergroten.

  Voorzieningen
  Deze woning heeft de volgende voorzieningen: 110/220v, water, telefoon, 2x Bad, 2xToilet, 3x slaapkamers waarvan twee met airco en een ruime woonkamer met airco, dievenijzer, voorop een ruim terras en ook achter een terras met een aanrecht om je vis of andere gerechten klaar te maken op een tjula.

  Samenvatting
  Voor de creatieve nieuwe huis eigenaar is dit een aantrekkelijk aanbod en de grond wat je erbij krijg komen je je groene handen absoluut tot zijn recht. Kortom ik wacht op mijn nieuwe huis baas misschien ben jij wel mijn volgende huisbaas… aangenaam!!!

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!