Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Doewatrastraat 1 - W0493B6

  Paramaribo - Kwatta

  83.500,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Doewatrastraat 1
  code: W0493B6 - Doewatrastraat 1
  oppervlakte: 390 m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen: 2
  kamers: 6
  slaapkamers: 5
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 686 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Deze hoogbouwwoning ziet er in de eerste instantie ‘rommelig’ uit; echter zullen de indeling en de mogelijkheden ervan u zeer zeker verrassen. De begane grond is uit steen opgetrokken en is een complete woon- en leefruimte met 2 slaapkamers, open keuken, woonkamer, douche en toilet, voorbalkon en een garage voor uw auto. Op de 1ste etage die u kunt bereiken via de stenen buitentrap vindt u 3 slaapkamers, een douche en toilet, open keuken met woonkamer en een zeer ruim voorbalkon die lekker op de wind ligt. De bovenverdieping is tevens een compleet huis. M.a.w. u kunt boven of onder privé wonen en de andere etage verhuren. Dit object is ideaal geschikt voor de investeerder die inkomsten erbij wilt genereren met verhuur. Dit object heeft wat licht opknapwerk nodig, denk aan schilderen en wat gedateerde dingen die u zou kunnen veranderen en of updaten.

  De omgeving
  Zoals u wellicht weet is Munder gelegen tussen de zeer goede uitvalswegen richting Noord en Zuid, Kwatta en Ringweg. De omgeving staat bekend als een gemoedelijke rustige woonwijk met modale huishoudens en een overheersend sociaal gezellig karakter. Voldoende winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving.

  Inrichting
  De woning is enigszins gedateerd, maar daarom is er ook gekozen voor een scherpe vraagprijs zodat u ruimte in uw budget overhoudt om enigszins te investeren.

  Voorziening
  110v en 220v stroom met 3 fase zijn aanwezig en warm en koud watervoorziening. Alarm zal nagekeken moeten worden en voor de rest is de woning voorzien van de basisgemakken.

  Samenvatting
  Kortom, wilt u snel rendement behalen en in deze dure tijden een juiste investering doen, dan is dit zeker een geschikt item.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!