Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Zuster Jensenweg 1a - W0494B9

  Commewijne

  325.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Zuster Jensenweg 1a
  code: W0494B9 - Zuster Jensenweg 1a
  oppervlakte: 222 m2
  soort Bouw: Koloniaal hoogbouw
  woonlagen: 2
  kamers: 3
  slaapkamers: 2
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 1153 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Deze prachtige woning verkoopt zichzelf. Eigenlijk is deze onderstaande omschrijving niet nodig indien u de foto’s goed bekeken heeft.

  Desondanks lijkt het ons goed u enkele kenmerken door te geven die deze woning tot een bijzonder geheel maken. De woning is zo’n 7 jaar geleden gebouwd onder architectuur en begeleiding van architect Dijkland. Het gebruikte hout voor deze woning is copi en groenhart (hout wat nu zelfs lastig te vinden is in A kwaliteit). De prachtige houten vloeren in de woning zijn ook gemaakt van groenhart. De woning is gelegen langs de Commewijne rivier op de voormalige plantage Leliendaal (inmiddels verkaveld) en biedt wijds uitzicht over de rivier naar Plantage Frederiksdorp. De woning is dusdanig gebouwd dat het leefbalkon in principe de blikvanger is, vandaar kijkt u uit op de rivier maar heeft u ook direct toegang tot deze prachtige woning. Twee slaapkamers beide met een eigen bad en toilet zijn prachtig afgewerkt en hebben een hoog plafond, met enige kleine moeite is een derde slaapkamer te realiseren op een vliering. De open keuken vanwaar je uitkijkt op de woonkamer is gemaakt van duurzaam hout met een houten blad, soft close sluiting en hoogwaardige armaturen. Een opvallend kenmerk zijn de hoge plafonds met houtenframe die mooi zijn afgewerkt, ook valt u de koelte op in de woonkamer door de speciaal geïmporteerde dakplaten die tevens geluiddempend zijn. Onder de woning kunt u uw auto parkeren of gewoon relaxen in de koelte die ontstaat door de koele rivierbries. De woning staat op afgestorte betonnen neuten waarop de hele woning is gebouwd, die een prachtige eenheid vormen met de mooie aangelegde tuin eromheen. Vanuit het balkon dat geheel dicht gemaakt kan worden met schuiframen en deuren komt u op het voorterras met toegang tot de steiger gemaakt van groenhart hout. De steiger heeft zelfs een kleine helling waarop een kleine boot het water in gezakt kan worden. Ziet u het al voor u? Bij het kerende watergetij tussen overgang vloed naar eb, kunt u rustig vanaf uw steiger in het stille water zwemmen of gewoon met uw boot de toeristische plantages aan de overkant bezoeken.

  De omgeving
  Leliendaal is makkelijk bereikbaar en staat bekend om zijn vele toeristische bezienswaardigheden en het plattelands leven met al zijn directe natuurschoon. Dit terrein waarop deze woning is gebouwd ligt dan ook pal langs de weg naar Alkmaar, de manier waarop de woning daarentegen is gebouwd en gesitueerd is, is dusdanig dat de voorlangs lopende weg helemaal niet als een hinder kan worden ervaren.

  Inrichting
  Deze woning is gebouwd met uitsluitend vakwerk en kwaliteitsmaterialen en verkeert in een sublieme staat. De aanwezige inventaris kan overgenomen worden en is bespreekbaar, alhoewel deze niet is mee gewaardeerd in de vraagprijs.

  Voorziening
  Toparmaturen en werkbladen, klinken en sloten en ramen, 110 en 220v aanwezig inclusief airco’s in de slaapkamers, warm en koud water en internet en telefoon is aanwezig; kortom alles wat u mag verwachten.

  Samenvatting
  Bent u op zoek naar een moderne woning, prachtig gelegen met een eigen aanleg steiger, maar met de sfeer van weleer? Dit is de deal. De vraagprijs is tot stand gekomen na een grondig taxatie inspectie en waardebepaling, inderdaad het kost wat, maar dan heeft u ook wat. Er is geen gelijke van deze woning te koop in Suriname.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!