Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Leiding 11 nr. 33 - W0528B9

  Wanica

  114.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Leiding 11 nr. 33
  code: W0528B9 - Leiding 11 nr. 33
  oppervlakte: 185 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 3
  slaapkamers: 2
  Bad/toilet: 1
  perceel Oppervlakte: 600 m2
  Titel: Grondhuur

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Deze prachtige moderne woning die gebouwd is in 2015, staat te Leiding 11 nr. 33 en is het 2e huis rechts in het project. Het huis staat op een grondhuurperceel van 600m² en de bouwoppervlakte is 185m². De woning is leuk ingericht maar is exclusief de inboedel. Deze kan eventueel opgekocht worden tegen een nog overeen te komen prijs. De woning heeft 2 slaapkamers, beide voorzien van airco. Verder heeft de masterroom een eigen bad en toilet en walk-in closet. Ook is er een gastentoilet aanwezig. De woonkamer heeft een comfortabele zitbank waar u met gezelschap of alleen naar TV kunt kijken. De keuken is modern ingericht en voorzien van PITT cooking op een neolith keukenblad. Het terras aan de zijkant van de woning leidt naar een mooie pergola waar u gezellig door de dag heen kunt genieten van een drankje en snack of lekker een mooi boek kunt lezen. Aan de voorkant van het huis is er ruimte voor het parkeren van enkele auto’s. U kunt eventueel een garage of carport bij bouwen.

  De omgeving
  De woning staat in een veilige gated community aan een betegelde weg en is niet ver verwijderd van de Commissaris Weytinghweg. Daar bevinden zich vele supermarkten, klerenwinkels en eetplaatsen. Binnen 10 minuten bent u ook gelijk in het Centrum van Paramaribo.

  Voorzieningen
  De woning is voorzien van 110/220V, alarm en camerabeveiliging, internet, telefoonaansluiting en airconditioning.

  Samenvatting
  Kortom, een mooie woning in een veilige rustgevende omgeving. Geïnteresseerd? Bel naar 493497 of stuur een mail naar info@surgoed.com voor een bezichtiging.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!