Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Cosy Ville 6 - W0535B9

  Paramaribo - Kwatta

  285.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Cosy Ville 6
  code: W0535B9 - Cosy Ville 6
  oppervlakte: 325 m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen:
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 550 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Bent u een liefhebber van moderne architectuur met enigszins een moderne industriële look en veel glas en metaal erin verwerkt dan is dit huis zeker een bezichtiging  waard. Deze riante woning van 325m² staat op een perceel van 550m². Het woonhuis heeft een centrale ingang waar u gelijk binnen stapt in de woonkamer met open keuken. De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en een directe aansluiting op het ruime terras gericht op het zuiden. De open keuken speelt een centrale rol met het kookeiland in combinatie met het leefgedeelte in de woonkamer.

  Uw auto’s kunt u gemakkelijk kwijt in de dubbele garage of de brede oprit die overdekt is voor de ingang. U hoeft dus niet nat te worden bij een regenbui en stapt snel in en uit uw auto, of u rijdt veilig de garage binnen waar u direct toegang krijgt tot de woonkamer.

  Via de inpandige trap bereikt u de eerste verdieping die beschikt over 3 slaapkamers. Een slaapkamer is een masterroom met eigen douche en toilet en heeft een uitgang richting het betonnen buiten dakterras. De andere twee slaapkamers delen een douche en toilet met dubbele wasbak.

  De omgeving
  Concreet een gesloten verkaveling met slagboom, dus gated wonen. Een kleinschalig project met prachtige meren en een moderne nieuwbouwwoning.

  Inrichting
  Dit huis kenmerkt zich door de unieke bouwstijl en de vele lichtinvallen, een kleine opfris beurt en de woning is gereed om direct in te trekken.

   

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!