Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Matipasiweg - W0541B9

  Wanica - Leiding

  560.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Matipasiweg
  code: W0541B9 - Matipasiweg
  oppervlakte: 385 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 4
  perceel Oppervlakte: 1200 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Deze villa is werkelijk het neusje van de zalm. Een pracht van een huis gebouwd onder architectuur ‘Bali’ stijl. De kenner zal gelijk zien dat hier gebruik is gemaakt van de beste materialen die duurzaam zijn, waarbij er met vakkennis ontworpen en gebouwd is. Het terrein is groot met een oppervlakte van 1200m² en is compleet stevig opgehoogd voordat er met de bouw van deze woning is begonnen. Het terrein is omrasterd en zowel rondom het huis als bij de belendingen is er gewerkt met diverse planten en hagen om te zorgen dat de tuin ook een volwassen uitstraling krijgt.

  Diverse waterpartijen rondom de woning bij de hoofdentree en de terrassen geven een rustgevend gevoel, het is zeer prettig toeven. Via de automatische schuifpoort krijgt u toegang tot de ruime dubbele garage vanwaar men doorloopt naar de tussengang die toegang verleent tot de laundry of de woonkamer. Via de voordeur die u kunt bereiken over de vijver, krijgt u toegang tot de woonkamer waar u gelijk aan uw rechterhand een sanitaire toiletruimte krijgt. De ruime woonkamer heeft een apart gedeelte waar uw TV scherm opgehangen kan worden en een gedeelte waar u rustig kunt zitten in de Lounge. De eettafel staat achter de keuken in de woonkamer of u kunt deze op het ruime buitenbalkon plaatsen. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer indien u door de brede grote vouwpuien loopt. U ziet vanaf het balkon de waterpartijen en vanaf daar kunt u ook zien dat er gebruik is gemaakt van woonaccenten gecombineerd met hout en moderne materialen. De grote luxe keuken is voorzien van alle gemakken (makes her happy) en heeft een groot eiland in het midden waar u gemakkelijk met 5 mensen kunt aanschuiven.

  De slaapvertrekken liggen achter in de woning, middels een fraaie houten deur kunnen deze vertrekken veilig afgesloten worden. Twee van de drie slaapkamers delen een eigen luxe bad- en toiletruimte en beschikken over een eigen walk-in closet. De zeer ruime masterroom bied zicht op de buitenvijver en heeft een grote walk-in closet en luxe sanitaire ruimte voorzien van een dubbele douche, dubbele wasbakken, bidet, toilet enz.

  Voorzieningen
  Deze woning is werkelijk een ‘must see’ en een lust voor het oog. Het huis kenmerkt zich door een dak van singels, geïmporteerde duurzame ramen en een zeer ruime en luxe keuken. Fraai porselein tegelwerk, dure mooie ingebouwde armaturen, sloten en scharnieren. Airco- en camera aansluiting, patchkast voor bedrading en multimedia.

  Samenvatting
  Kortom een woning waar u met uw gezin jarenlang heerlijk zult wonen.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!