Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Frans Madamstraat - W0547B9

  Paramaribo - Morgenstond

  1.150.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Frans Madamstraat
  code: W0547B9 - Frans Madamstraat
  oppervlakte: 1100 m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen: 3
  kamers: 7
  slaapkamers: 6
  Bad/toilet: 5
  perceel Oppervlakte: 3000 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Dit huis is zeer indrukwekkend om te zien; behalve een zeer massieve bouw van 3 fraaie woonlagen beschikt dit huis over alles wat u wilt wensen. Het ruime eigendomsterrein van 3000m² is gelegen te Morgenstond en biedt vanaf de bovenste etage zicht op de Surinamerivier. Op het terrein bevindt zich een zwembad met buitenkeuken en een lounge area, diverse opstallen en een basketbal-/mini voetbalveld. Het gehele terrein is in cultuur gebracht en omheind met een massieve schutting.

  Inrichting
  De woning heeft 3 vloeroppervlaktes die allemaal wat te bieden hebben. Op de begane grond vindt u een enorme woonkamer met een verhoogd plafond met zicht op een vide. De open keuken met een kookeiland is zeer ruim en biedt zicht op het achterbalkon en de woonkamer met eetkamer. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot het achterbalkon vanaf waar u een overzicht heeft op de gehele binnenplaats en het zwembad. Op de begane grond vindt u verder een opslagruimte, een bad en toilet en een ruime laundry. Auto’s kunt u parkeren in de dubbele garage waar u zeker gemakkelijk 4 auto’s kwijt kunt. Vanuit de garage komt u in de tussenhal waar het trappenhuis is of vanwaar u de woonkamer kunt betreden.

  Vanuit het trappenhuis krijgt u toegang tot de 1ste verdieping. U vindt hier 3 slaapkamers die gezamenlijk een sanitaire ruimte delen en enkele bergruimten. Er zijn twee ruime masterrooms met een badkamer en toilet. Tevens kunt u vanaf de 1ste verdieping zicht krijgen op de woonkamer, ook is er een ruim voorbalkon dat zicht biedt op de straat en het achterland van de wijk Morgenstond.

  De tweede verdieping bereikt u ook via het inpandige trappenhuis. Deze verdieping is een compleet ruim luxueus penthouse, voorzien van werkelijk alle gemakken. U vindt hier een grote open ruimte (studio) waar een gedeelte gebruikt kan worden als een slaapvertrek met een eigen luxe badkamer en walk in closet en een ander gedeelte als woonkamer met een prachtig ruim achterbalkon en een aanwezige keuken.

  Op het terrein zelf staat een buitenkeuken met bar direct gebouwd aan het zwembad; deze overdekte ruimte is 100m² groot. Verder staan er nog andere overdekte ‘cabana’s’ waar gezelschap zich kan terugtrekken. Het ruime zwembad van 12 bij 8 meter heeft 3 diepte niveaus en is voorzien van een compleet pomphuis en een correct werkende filter installatie. Verder is de tuin in cultuur gebracht met diverse looppaden en een basket bal court annex mini voetbalveld van 14 bij 17 meter.

  Samenvatting
  Verder valt er aan te geven dat dit object zeer massief en stevig is gebouwd, er zijn geen verzakkingen en of scheuren geconstateerd. Het betreft een huis waar gebruik is gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Ondanks de woning reeds enigszins gedateerd is, zal de kenner direct zien dat er met een minimale inbreng, een snelle modernisering kan plaats vinden om dit object weer in top shape te krijgen.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!