Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Overbridge Resort - W0548B6

  Para

  220.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Overbridge Resort
  code: W0548B6 - Overbridge Resort
  oppervlakte: 300 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 1350 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Dhr. John Noble
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7106677

  Omschrijving

  De woning
  Deze woning is onder architectuur gebouwd en ligt uitstekend in de wind. De inrichting van de woning is Europees met een Surinaamse tint. De plafonnering is hoog. De woning voelt dus erg ruim en vooral licht aan. Er zijn enorme raampartijen middels schuifpuien (Alupro), welke de beleving van het buitenleven alleen maar versterkt. De meubels, keuken en elektrische apparaten zijn erg modern en naar de tijd. Er zijn drie ruime slaapkamers waarvan een master bedroom met eigen douche, toilet en inloopkast. Er is een algehele douche en toiletruimte alsook berging. Wat gelijk opvalt is het gebruik van  hardhouten accenten en glazen puien voor een goede lichtinval. Met het laatste kan ten allertijden gespeeld worden middels de elektronische bedienbare zonnewering. Verder zijn alle ramen en deuren voorzien van rolluiken voor de veiligheid bij uw afwezigheid.

  De omgeving
  Overbridge resort is een multifunctioneel ontspanningsoord aan de Surinamerivier dat te bereiken is via het water alsook over de weg (44 km). Tui International investeert heel binnenkort een enorm bedrag om het gebied te ontwikkelen naar een eco jungle resort naar Europese maatstaven. De woning ligt aan een kanaal dat zich op de Surinamerivier aansluit.

  Voorzieningen
  Verder is er twee fase stroom, warm & koud watervoorziening alsook internet. De gehele woning is gekoeld. De riolering is gesloten. 

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!