Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Jozefweg - W0549B6

  Wanica

  149.500,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Jozefweg
  code: W0549B6 - Jozefweg
  oppervlakte: m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen:
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 3
  perceel Oppervlakte: 1425 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Dhr. John Noble
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7106677

  Omschrijving

  De woning
  In de glorie periode van de onderneming Bruynzeel is voor het grootste model gekozen welke omgebouwd is naar de persoonlijke gerieven van de eigenaar.

  De bovenwoning heeft een ruime woon- en zitruimte en twee ruime slaapkamers met daartussen een modern ingerichte badkamer. De vloer is van hardhout en de tussenmuren van uitstekende kwaliteit en zijn in goede staat. De woonruimte grenst aan het verruimd balkon. Op de begane grond bevindt zich een keuken en een eetruimte. Ook is er een ligbad en toilet. De ruimte onder het huis is prachtig ingericht en kundig afgesloten waardoor er een ‘lounge’ is gecreëerd. Er is ook een goed ingerichte studio met autogarage voor twee auto’s op het terrein.

  De omgeving
  Het object ligt in het district Wanica, nog geen 100 meter van de Golfbaan en is vooral bekend om zijn landelijke uitstraling. De buitenhuis architectuur bestaat uit een met zorg onderhouden botanische tuin met verschillende sierstruik gewassen alsook laaghangende vruchtbomen. De synergie tussen woning en tuin zorgt voor rust en ook voor enorm veel privacy. Het object is de tweede vanuit een hoek.

  Voorzieningen
  Er is aan alle gerieven gedacht. Er is meer fase elektriciteit, warm en koud watervoorziening en internet. De riolering is gesloten.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!