Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Edmundstraat hk. Willem Antonielaan - W0558B6

  Paramaribo - Uitvlugt

  300.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Edmundstraat hk. Willem Antonielaan
  code: W0558B6 - Edmundstraat hk. Willem Antonielaan
  oppervlakte: 230 m2
  soort Bouw: Split level hoogbouw met zwembad
  woonlagen: 2
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 392 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Deze moderne hoekwoning wordt opgeleverd binnen 3 maanden en is gelegen op de hoek van de Edmundstraat en de Willem Antonielaan te Uitvlugt.

  De woning en inrichting
  Deze prachtige woning is compleet gestript tot casco en daarna gerenoveerd met gebruikmaking van de moderne eisen van nu. De woning beschikt over een dubbele garage waar men direct toegang krijgt tot de keuken en de  tussenhal. De verlaagde ruime keuken heeft zicht op de woonkamer die veel lichtinval heeft door de brede schuifpuien. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot het ruime voorbalkon die zicht biedt op de straat. Ook kunt u vanuit de woonkamer rechtstreeks toegang krijgen tot het achterterras met een eigen luxe zwembad en verwarmde jacuzzi. Midden in de woonkamer is een imposante vide met stalen trap richting de slaapvertrekken. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan een masterroom met eigen bad en toilet en twee slaapkamers die een gedeelde bad- en toiletruimte hebben.

  De kenmerken bij deze woning zijn onder andere de zeer kwalitatieve materialen die gebruikt zijn, zowel armaturen als sanitair. Surgoed staat sinds jaar en dag bekend om de luxe bouwprojecten die wij realiseren. Deze woning wordt nu terwijl hij nog under construction is te koop aangeboden. Als de woning klaar is zal deze voor een hogere prijs in de markt worden aangeboden.

  Samenvatting
  Bent u op zoek naar een topwoning te Uitvlugt, wacht dan niet langer en bespreek vandaag nog met de makelaar de mogelijkheden voor het reserveren van deze woning.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!