Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Columbiastraat 16 - W0560B6

  Paramaribo - Beni's Park

  135.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Columbiastraat 16
  code: W0560B6 - Colombiastraat 16
  oppervlakte: 155 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 331 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  De woning is centraal gelegen te Beni’s Park.

  De woning en inrichting
  Deze moderne laagbouwwoning is voorzien van alle gemakken. De woning is gebouwd in 2017 waarbij gedacht is aan alle details voor optimaal woongenot. De woning staat op een terrein van 331m² en is dusdanig gebouwd erop dat er rondom de woning toch ruimte is voor terrassen en zit gelegenheid in de aangelegde tuin. De tuin bestaat uit nette bestrating met grind en sierplanten. Aan de voorzijde van de woning heeft u een pergola met daaronder dubbele parkeerplaats. Vanwege privacy is de woning zodanig geplaatst en ingericht dat u geen inkijk vanuit de straat heeft. Vanuit de parkeerplek krijgt u toegang tot de centrale hal van de woning en het berghok waar de hydrofoor en durotank zich bevinden. Als u de woning binnenloopt, ziet u gelijk aan uw rechterhand de laundry waar de wasmachine en wasdroger staan. Langs de fraaie brede hal met veel lichtinval loopt u langs de eerste masterroom en aan uw rechterhand de open keuken met woonkamer. De keuken is gemaakt van watervast MDF met softclose sluiting en granieten blad met dubbele spoelbak. De keuken komt uit in de woonkamer waar u zowel aan de rechter- als linkerzijde een brede schuifpui heeft die toegang geven tot de buitenterrassen. Achterin heeft u twee slaapkamers die samen een badkamer en toilet delen. De masterroom heeft een eigen walk in closet en eigen badkamer en toilet.

  Voorzieningen
  De woning is verder voorzien van fully airco (carrier) in alle kamers, een gesloten camera -en alarm systeem. Voor de rest is alles modern gebouwd en het dak is zelfs geisoleerd. De ramen zijn van Alupro met ingebouwde dievenijzer. Kortom, de kenner weet dat in deze woning geld is geinvesteerd.

  Samenvatting
  Bent u op zoek naar een kleine starterswoning die centraal gelegen, veilig en kwalitatief gebouwd is? Dan is deze zeker de moeite waard.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!