Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Maystraat 32 - W0565B6

  Paramaribo - Uitvlugt

  157.500,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Maystraat 32
  code: W0565B6 - Maystraat 32
  oppervlakte: 240 m2
  soort Bouw: Oudbouw, hoogbouw, semi koloniaal
  woonlagen:
  kamers: 6
  slaapkamers: 5
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 935 m2
  Titel: Erfpacht

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Deze semi koloniale woning verkeert in een goede staat. We spreken van een goede staat, omdat het pand ondanks zijn gedateerde en verwaarloosde staat geen houtrot vertoont. Een goede schildersbeurt en modernisering is een must om het pand weer in een bruikbare staat te krijgen. De indeling van het pand is niet gebruikelijk. Het pand werd gebruikt als kantoorruimte in het verleden waardoor de indeling hoofdzakelijk bestaat uit kleine ruimten. Met wat renovatie en verwijdering van tussenmuren is het pand terug te brengen naar een woonhuis met alle bijkomende vereisten. Dit pand is koloniaal met een onderbouw van steen en het kan nog aardig wat jaren mee. De uitstraling van het pand is als weleer. Dit pand en het terrein leent zich ideaal om te restaureren als kantoorpand, kliniek of zelfs als guesthouse en prive bewoning. Het terrein heeft voldoende ruimte voor uitbreiding en parkeergelegenheid.

  De omgeving
  In deze omgeving vindt u veel zakelijke activiteiten; aan de overkant is een kantoorpand van de overheid en aan de linkerzijde een werkplaats. Aan de achterzijde is een loods van een ander bedrijf, terwijl verder in de omgeving ook normale middenstand bewoning aanwezig is. De wijk is middenstands en ligt zeer centraal op het randje van Uitvlugt en het centrum van Paramaribo. Mede vanwege deze ideale ligging, centraal in Paramaribo, is het terrein ook uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Kortom, u bent midden in een bruisende woon- en leefomgeving.

  Voorzieningen
  Nutsvoorzieningen zijn volop aanwezig en reeds op het pand aangesloten. Uitbreiding van faciliteiten is ook mogelijk.

  Samenvatting
  Bijna 1000m² grond met een pand in goede staat, centraal gebouwd op het terrein waardoor eromheen voldoende bijgebouwd en/of gecombineerd kan worden. Waar vindt u dat nog in deze omgeving voor deze prijs? Maak nu contact!

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!