Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Nassylaan 39 - W0568B6

  Paramaribo - Centrum

  135.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Nassylaan 39
  code: W0568B6 - Nassylaan 39
  oppervlakte: 136 m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen:
  kamers: 3
  slaapkamers: 2
  Bad/toilet: 1
  perceel Oppervlakte: 337 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Velen romantiseren over het in bezit hebben of bewonen van een oud monumentaal koloniaal pand. Deze houten hoogbouw staat dan ook op een oude locatie die zeer bijzonder is. De binnenstad van Suriname met aan de Nassylaan haar prachtige Mahoniebomen. Sommige zien het als een last maar een ander als een must. Dit pand staat aan de Nassylaan met voor het pand een statige hoge massieve Mahonieboom. Het terrein heeft een smalle frontbreedte van 7 meter en een diepte van 45 meter.

  Het pand en de inrichting
  Het pand is dusdanig op het terrein gebouwd dat er mogelijkheden bestaan met een kleine auto naar achteren toe te rijden langs de 2.10 meter ruimte tussen de schutting en het pand. Dit pand heeft zijn hoofdentree direct aan de straat, precies op de grens van het perceel. Middels een bakstenen trap krijgt men toegang tot de voordeur van het pand. Bij binnenkomst valt gelijk op dat het pand momenteel is ingericht als een atelier c.q verkoopwinkel. Via de eerste ruimte die ook als woonkamer dienst zou kunnen doen komt een smalle overloop, die toegang geeft tot de trap naar de 1ste verdieping of de achterliggende keuken- en woonruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het bad en toilet maar kunt u ook de achtertuin in. De bovenverdieping bestaat uit een grote ruimte die momenteel dienst doet als expositie ruimte. Bij bewoning of kantoorgebruik kan dit gemakkelijk in twee aparte kamers worden verdeeld. Een fijne bijkomstigheid is het toilet op de bovenverdieping en de aanwezige kitchenette. Het pand is van hout en verkeert in een goede staat. Ongeveer 4 jaar geleden is al het hout vervangen, echter is het hout enigszins gaan verweren waardoor er kieren en naden zijn ontstaan. Momenteel dienen deze werkzaamheden dus opgepakt te worden zoals het schilderen en het stoppen van de naden. Voor de rest is in het pand voldoende stroom aanwezig voor het draaien van airco’s en allerhande nutsvoorzieningen.
   
  De zeer ruime achtertuin geeft diverse mogelijkheden; wat gelijk opvalt zijn de massieve hoge schuttingen op de erfgrenzen tussen de terreinen van de buren. Een zeer leuke binnentuin kan gecreëerd worden of het bijbouwen van andere logeervertrekken. Wij denken aan een leuke speelse opzet van een horeca gelegenheid in het hartje van de stad met een diepe achtertuin waar men een mooie stadstuin kan opzetten.
   
  Samenvatting
  Kortom, heeft u liefde voor cultuur, houten panden en de charmante levendige binnenstad van Paramaribo? Kom dan nu in het bezit van een waardevolle investering en belegging! Investeer in een koloniaal pand, investeer in de toekomst, laat uw creativiteit de vrije loop!
  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!