Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Plutostraat 41 - W0572B6

  Paramaribo - Noord

  187.500,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Plutostraat 41
  code: W0572B6 - Plutostraat 41
  oppervlakte: 325 m2
  soort Bouw: Hoogbouw Split level
  woonlagen: 1
  kamers: 5
  slaapkamers: 4
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 975 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Deze hoogbouw Split level staat op een terrein van 975m² te Elisabethshof aan de Plutostraat; het villa gedeelte van deze wijk met aan de achterkant de Anton Dragtenweg. Het terrein is geheel omheind door middel van schuttingen uit volledig steen en schuttingen gecombineerd van steen en draadgaas. Het terrein heeft een ideale oppervlakte met een bijna vierkante terrein van 30 bij 33 strekkende meter waarbij de woning centraal in het midden van het perceel is gebouwd.

  De woning
  Er zijn 3 slaapkamers op de 1ste verdieping die via een inpandige trap te bereiken zijn met een bad en toiletruimte. De begane grond heeft een ruime woonkamer met open keuken en een masterroom met eigen bad en toilet. Aan de voorzijde van de woning is een overdekt balkon toegankelijk vanuit de woonkamer met zicht naar de straat. Buiten is een ruime garage semi carport volledig overdekt met aan de achterzijde een bergruimte.

  Samenvatting
  De woning zelf verkeert bouwkundig in een goede staat, wel is de woning gedateerd; bepaalde dingen zijn niet meer van de tijd en aan vervanging toe.
  Denk aan tegelwerk uit de sanitaire groepen en de keuken, een frisse schilderbeurt en wat kleine reparaties, maar u heeft dan wel tegen een zeer faire prijs een prachtige woning in een erg gewilde woonomgeving.

   

   

   

   

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!