Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Pelikaanstraat 11 - W0576B6

  Paramaribo - Morgenstond

  315.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Pelikaanstraat 11
  code: W0576B6 - Pelikaanstraat 11
  oppervlakte: 380 m2
  soort Bouw: Hoogbouw
  woonlagen: 2
  kamers: 6
  slaapkamers: 5
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 1113 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Op een prachtig hoekperceel van 1113m² in een residentiële omgeving op Morgenstond, staat deze in zeer goede staat verkerende hoogbouwwoning te koop.

  De woning
  Bij de bouw van de woning is nagedacht over de veiligheid; het valt op dat zowel het dievenijzer gecombineerd met moderne shutterramen en muggengaas voorzien is van shocksensoren, het gehele terrein is ommuurd met sierhekwerk en razorblades. Aan de schutting zijn diverse lampen gemonteerd en op het erf zijn er op drie strategische plekken lantaarnpalen geïnstalleerd die zowel handmatig als via fotocel bediend kunnen worden. De woning is zeer solide gebouwd, waarbij er overal extra zware fundering met betonmatten zijn gebruikt. De 1e  verdieping heeft een mooie houten vloer, gemaakt uit diverse houtsoorten. Het gehele huis maakt een solide en goed verzorgde indruk; u ziet dat er hier gebouwd is met liefde en duurzaamheid. Zelfs buiten het terrein is er een stoeprand met daarbinnen sierbeplanting. De tuin is met zorg aangelegd waarbij het buiten wonen en leven geaccentueerd is door de cabana met keuken en zembad. De cabana ligt in de achterhoek van de tuin met daaraan vast het zwembad van 4 bij 8 meter en een diepte van 1.60 meter. Kortom, een geweldige gezinswoning.

  Inrichting
  De woning heeft een apart appartement op de begane grond, voorzien van 2 slaapkamers, een keuken en ruime woonkamer met voor- en achterterras. Via een inpandige trap krijgt men toegang tot de 1e  verdieping waar er 3 slaapkamers zijn, waarvan één met een walk-in-closet, wat momenteel gebruikt wordt als klein kantoor. Er is een ruime woonkamer met keuken en een ruim terras aan de voorzijde met uitzicht op de straat. Het huis is voorzien van alle denkbare gemakken zoals warm en koud water, airco in de slaapkamers, moderne keuken, back-up power supply voor het opvangen van stroomschokken bij stroomuitval, alarmsysteem, automatische rolpoort en garagedeur en verlichting  aangesloten op fotocellen.

  Samenvatting
  De herbouwwaarde is door de verzekering hoger gesteld als de vraagprijs. De omgeving waar de woning staat heeft het karakter van een villawijk; in de directe omgeving wonen veel bekende Surinamers en de wijk heeft een prettige uitstraling.                

   

   

   

   

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!