Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Palm Village pc 8 - W0579B9

  Commewijne - Palm Village

  625.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Palm Village pc 8
  code: W0579B9 - Palm Village pc 8
  oppervlakte: 658 m2
  soort Bouw: Hoogbouw/Appartement
  woonlagen: 2
  kamers: 9
  slaapkamers: 7
  Bad/toilet: 5
  perceel Oppervlakte: 1236 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  Soms worden er huizen en objecten in de markt te koop aangeboden die moeilijk te omschrijven zijn. Je zal aanwezig moeten zijn en het huis en de sfeer moeten proeven. Deze luxueuze miljonairs villa heeft alles wat u zou kunnen wensen. Voldoende terreinruimte, een mooie hoofdwoning met veel slaapkamers en balkons met uitzicht op het binnenterrein met zwembad en rivierzicht. Een prachtige dubbele garage waar u maar liefst 4 grote auto’s gemakkelijk kunt parkeren. Een luxe appartement (complete woning) voorzien van alle gemakken voor aan Au Pair of familie en vakantiegangers. Een groot diep zwembad met duikplank en ingebouwde verwarmde jacuzzi. Een complete inpandige gym, lounge cabana met luxe buitenkeuken.

  De omgeving
  Dit prestigieuze object ligt in een villawijk te Commewijne op het verkaveling project Palm Village. Het object ligt vooraan op het project aan een betegelde weg. Het project is 24 uur bewaakt en betreft een semi-gated community met een VVE die toeziet op de faciliteiten en het bestuur en de handhaving. De straat heeft gesloten riolering en straatverlichting en alle andere nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De uitvalswegen zijn goed begaanbaar en zeer gemakkelijk bereikbaar, openbaar busvervoer is op loopafstand aanwezig. Alle nutsvoorziening zijn aanwezig in de omgeving. In de omgeving liggen hoofdzakelijk villa kavels van 1000m² en groter met gemengde bebouwing, hoogbouw- en laagbouwwoningen van steen. In de directe omgeving van onderhavig object staan geen opstallen van bijzonder grote, economische waarde.

  De woning, inrichting en voorzieningen
  Op het terrein staat onder andere een solide hoogbouwwoning van 350m². De indeling is als volgt; 5 slaapkamers, 2 maal bad en toilet, gasten toilet, ruime woonkamer met open keuken, klein voorbalkon aan de straatzijde, ruim achterbalkon met zicht op binnenplaats en rivier. Deze woning is volledig af, voorzien van alle gemakken zoals walk in closet in de slaapkamers, modern sanitair, moderne keuken en volledig airconditioned. Prachtige vide met inpandige trap en zowel op de begane grond als de 1ste verdieping zijn er mooie houten vloeren. Het achterbalkon heeft een betonnen trap naar de achtertuin en het zwembad. De woning heeft een alarmsysteem en een geavanceerd camera bewakingssysteem.

  De indeling
  Op het terrein staat ook een hoogbouw opstal van 308m² met betonnen vloer. De indeling is als volgt; Dubbele garage, open ruimte gebruikt als gym, 1 maal toilet in de gym, 2 slaapkamers, bad en toilet, woonkamer met open keuken. Deze hoogbouw is onderverdeeld in meerdere los staande algemene ruimten. Er is een dubbele garage met automatische roldeuren, een complete gym met aanwezige apparatuur en zicht op het zwembad. Een compleet appartement op de 1ste verdieping bestaande uit twee slaapkamers, eenmaal bad en toilet met wasbak, een woonkamer met open keuken, twee balkons met een met zicht op de straatkant toegankelijk vanuit de woonkamer en een balkon met zicht op het zwembad en de rivier. Deze woning is helemaal af, fraaie accenten zijn de overdekte balkons gemaakt uit duurzaam walabahout met een shingledak van walaba. De moderne keuken is ruim in een L-vorm gebouwd en een raam op de rivier, brede schuifpuien richting de balkons. Er is een betonnen trap vanuit het zwembad richting het appartement. De woning heeft een alarmsysteem en een geavanceerd camera bewakingssysteem.

  Het zwembad
  Er is een zwembad  met een diepte van 2.5 meter en een losse ingebouwde jacuzzi die verwarmd is. Het zwembad heeft een toegang met trap naar een diepte van 1.40 meter afgooiend naar een diepte van 2.5 meter. Er is een aanwezige duikplank en een rvs metalen trap om het bad te verlaten op het diepe punt. Rondom het zwembad is een dek van fraaie tegels met afwatering. Het zwembad heeft een eigen pomphuis.

  Er is een Cabana gebouwd vanaf de schutting naar het zwembad toe. Deze is gemaakt van duurzaam walaba hout en beschikt over een ruime fraaie buitenkeuken met granieten blad. Het dak van deze Cabana is gemaakt van Walaba shingles.

  Overige opstallen op het terrein zijn het pomphuis en een utiliteitsbouw die beide op de grens van het terrein tegen de schutting aan zijn opgetrokken. Beide opstallen bieden ruimte aan het faciliteren van pompen, water en boiler voorzieningen. Deze zijn gemaakt van beton met een betonnen dak.

  Bezichtigingen vinden plaats na intern overleg.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!