Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Awaralaan 61 - W0580B9

  Paramaribo - Uitvlugt

  265.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Awaralaan 61
  code: W0580B9 - Awaralaan 61
  oppervlakte: 325 m2
  soort Bouw: Laagbouw villa
  woonlagen: 1
  kamers: 5
  slaapkamers: 4
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 800 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Te Uitvlugt in het project Peace villages, ligt deze woning aan de Awaralaan. Dit project heeft slechts een centrale ingang vanaf de 2de rijweg met een 24uurs bewaking. Alle voorzieningen zijn direct in de buurt te vinden; u woont hartje bruisend Uitvlugt.

  De woning
  Deze woning staat op een ruim terrein van 800m² met als  titel eigendom. Het gehele terrein is in cultuur gebracht met rondom stenen schuttingen als belending. De directe buren en omgeving stralen dezelfde klasse uit als deze moderne woning. U kunt de woning betreden via de hoofdingang aan de voorkant via de robuste toegangsdeur die direct toegang verleent tot de woonkamer of vanuit de toegangsdeur via de dubbele garage. U rijdt via de inrit met een automatische sliding poort de garage in waar u gemakkelijk twee auto’s kunt parkeren. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 1 masterroom; de overige slaapkamers delen bad en toilet voorziening. Er is een open keuken met eiland in het verlengde van de woonkamer. Wat u gelijk opvalt bij deze woning zijn de ruime hoge plafonds, waardoor de woning koel blijft en zeer ruimtelijk oogt. Aan de achterzijde van de woning vindt u het achterbalkon met uitzicht op de achtertuin. Deze achtertuin bestaat hoofdzakelijk uit een grasmat met een enkele struik en boom.

  Voorzieningen
  De woning heeft alle voorzieningen ter berschikking zoals een internet- en telefoonaansluiting, alarmsysteem, 3 fase stroom, airco en warm water.

  Samenvatting
  De oplevering kan per direct geschieden.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!