Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

Error loading MacroEngine script (file: itemFotosEnMap.cshtml)
playpause
/
Toon alle foto's

  Wonglaan 26 - W0589B9

  Paramaribo - Uitvlugt

  265.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Wonglaan 26
  code: W0589B9 - Wonglaan 26
  oppervlakte: 239 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 1472 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Mvr. Alicia Chin A Foeng
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-7176125

  Omschrijving

  De woning
  Deze klassieke woning gelegen in een residentiële omgeving staat op een prachtig terrein van maar liefst 1472m². U kunt de woning vinden door vanuit richting Kernkampweg, rechtsaf de Gemenelandsweg in te rijden, daarna rijdt u de Brokopondolaan in en slaat u bij de 2e zijstraat rechtsaf, de Mr. E.O. Th. Wonglaan in. Op nummer 26, staat deze klassieke woning, welke jaren geleden gebouwd is voor een “stijl en smaak” die paste in die tijd. De woning was voorzien van alles om van een goed en mooi leven te genieten. Enkele karakteristieke klassieke kenmerken van deze woning zijn zeer goed te combineren met een frisse, nieuwe, moderne renovatie. De woning heeft een ingang aan de straatzijde en een uitgang naar het achterterras.

  Indeling
  De indeling is als volgt: een open garage voor een auto en vanuit de ingang krijg je de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de aparte keuken, een gang waar de drie slaapkamers zijn met tweemaal bad en toilet. Er is een voor- en achterterras. Aan de achterzijde van de garage vindt u een kleine opslag-/appartementsruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Aan de overkant van de woning staat de Nederlandse basisschool Prinses Amalia, waarbij er in de ochtend en na school wat leven is. Verder is er een serene stilte in en rondom de woning. Eenmaal thuis van het werk kunt u op 1 van de terrassen, heerlijk genieten van deze serene stilte, de mooie tuin en het gefluit van de vogels.

  Samenvatting
  Bent u op zoek naar een woning in een kindvriendelijke wijk en buurtbeveiliging op een A locatie, dan is dit huis een aanrader.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!