Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Misgunstweg - W0595B6

  Saramacca

  375.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Misgunstweg
  code: W0595B6 - Misgunstweg
  oppervlakte: 225 m2
  soort Bouw: Laagbouw villa
  woonlagen: 1
  kamers: 3
  slaapkamers: 2
  Bad/toilet: 3
  perceel Oppervlakte: 2200 m2
  Titel: Grondhuur

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De omgeving
  Deze woning is uniek in zijn soort; wonen aan het water in het rustieke Groningen van Saramacca. Op slechts 2 minuten afstand van hartje Groningen ligt deze unieke woning die ondanks  het gebouwd is als vakantie verblijf voldoet aan alle gemakken van een volwaardig woonhuis. Het terrein van 2200m² is gelegen langs de Saramacca rivier, helemaal omheind door volle mooie ficushagen die compleet volgroeit zijn. Het terrein is helemaal in cultuur gebracht en opgehoogd met een oprijlaan rondom een aangelegde tuin. U komt binnen via de automatische schuifpoort en ziet gelijk de rivier voor u, en aan uw linkerhand de woning.

  Inrichting
  De woning heeft een ruim voorbalkon met grote openslaande terrasdeuren die toegang tot de woonkamer geven. De woonkamer is voorzien van een open keuken, is ruim en heeft veel lichtinval. Een zeer leuk accent is de keuken met een open view op het achterterras en de Saramacca rivier. Er zijn twee slaapkamers in dit huis die beide een eigen douche, toilet en opbergruimte voor kleding hebben. Aan de achterzijde van de woning heeft u een aparte toiletruimte voor gasten en de tuinman, daarnaast is er een ruime bergruimte die ook dienst doet als utiliteitsruimte. Los van de woning is er nog een schuur met voldoende ruimte. Deze woning is voorzien van warm en koud water en airco.

  Bij het water heeft u uw eigen steiger met een uitbouw op het water, erg mooi gelegen met een ruim uitzicht naar hartje Groningen. De schoeiing langs de rivier verkeert in een absolute topstaat en biedt een prachtige strakke aanblik.

  Samenvatting
  Dit item is een absolute topper voor de persoon die langs de prachtige Saramacca rivier wilt wonen.

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!