Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Leiding 9 nr. 157 - W0596B6

  Wanica - Leiding

  n.o.t.k
  Leiding 9 nr. 157
  code: W0596B6 - Leiding 9 nr. 157
  oppervlakte: 260 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 5
  slaapkamers: 4
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 14700 m2
  Titel: Grondhuur

  Contactpersoon

  Surgoed Makelaardij N.V.
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M:

  Omschrijving

  De woning
  Rondom groot Paramaribo en toch binnen 10 minuten in de stad, dat zijn mogelijkheden als je voor een leuk budget ruimtelijk wilt wonen. Denk aan een groot erf waar je behalve wonen ook kunt tuinieren, activiteiten ontplooien en tal van andere mogelijkheden. Deze leuke woning staat op een pracht van een terrein van bijna 1,5ha en ligt aan de geasfalteerde weg van Leiding 9. Het erf direct rondom de woning geeft voldoende ruimte tot de erfafscheiding en de straat om het terrein tot zijn maximaal recht te laten komen. De woning zelf is functioneel en ruim, heeft 3 slaapkamers en twee sanitaire ruimtes, beide voorzien van een douche en een toilet. De ruime woonkamer loopt over in de open keuken vanwaar u via een tussenhal de buitenkeuken kunt bereiken. Aan ruimte is er helemaal geen gebrek in deze woning met een lange garage en balkons. Natuurlijk dient de nieuwe eigenaar het een en ander te moderniseren om de woning weer helemaal te laten voldoen aan de hedendaagse moderne wensen van de mens.

  De omgeving
  Het terrein is erg ruim en in cultuur gebracht, ten dien verstande dat het achterliggende terrein wel weer een goede maaibeurt nodig heeft. U kunt de oude bedden herkennen van tal van agrarische activiteiten, ook tal van vruchtbomen en sloten voor de waterhuishouding zijn daarvan stille getuigen. Tal van citrus- en andere vruchtbomen geven structuur en body aan de oude tuin. Er is voldoende ruimte voor verdere tuin- en landbouw mogelijkheden.

  Samenvatting
  Deze leuke woning met een ruim perceel is ideaal voor de familie die van ruimte en rust houdt en na een hectische dag in de stad rustig wilt thuis komen.

   

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!