Bezoekt u de site via uw mobiel of tablet? Bekijk deze dan in de mobiel vriendelijke uitvoering!
sluiten

Stuur een bericht naar de verkoper

sluiten

Reacties

playpause
/
Toon alle foto's

  Betelpalmlaan 39 - W0597B6

  Commewijne

  120.000,00 Bereken mijn hypotheek SRD | USD | EUR
  Betelpalmlaan 39
  code: W0597B6 - Betelpalmlaan 39
  oppervlakte: 210 m2
  soort Bouw: Laagbouw
  woonlagen: 1
  kamers: 4
  slaapkamers: 3
  Bad/toilet: 2
  perceel Oppervlakte: 1070 m2
  Titel: Eigendom

  Contactpersoon

  Dhr. Hesdy Rechards
  A: Kernkampweg 13
  T: 597-493497
  M: 597-8510812

  Omschrijving

  De woning
  Deze laagbouwwoning is een op zichzelf staande woning in een beveiligde buurt aan de overkant van de Suriname rivier in het beveiligde project Palm Village. De woning heeft geen eigen omrastering, alhoewel de fundering ervoor wel is gelegd. Verder is deze woning gelegen langs een van de afwateringskanalen van Palm Village. Het perceel is ruim 1000m² groot, is gelijk of iets hoger dan de straat, en geeft je een ruimtelijk gevoel. Wij kunnen van deze woning zeggen dat het een hedendaagse woning en goed onderhouden is. De woning ademt een prettige atmosfeer uit van zowel de buiten- als de binnenkant. Wat gelijk opvalt aan deze woning is dat hij een verhoogd plafond heeft waardoor de warme lucht omhoog kan stijgen en kan ontsnappen via de jaloezie ramen; deze verhoging is goed van buiten te zien en op de luchtfoto. Op Commewijne wonen is zeer prettig, genieten van de natuur, frisse rivierwind en dat allemaal op een ruim achterterras dat voorzien is van het nodige muskietengaas en beveiliging. De woning beschikt over een garage voor twee auto’s, drie ruime slaapkamers, een open keuken en een berging. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en de master bedroom beschikt over zijn eigen bad en toilet.

  De omgeving
  De omgeving kan je typeren als veilig, rustig, kindvriendelijk en met plezier wonen. Alle wegen naar deze woning zijn verhard; Palm Village is gelegen nabij Nieuw Amsterdam en het openluchtmuseum. Voor het wonen op deze locatie dien je wel te beschikken over eigen vervoer, aangezien de normale bezigheden en kantoren wat verder uit elkaar liggen, waardoor een vervoersmiddel geen luxe is.

  Inrichting
  3 slaapkamers, 2 bad en 2 toilet, keuken en een garage voor twee auto’s.

  Voorzieningen
  Water / elektra 110-220volt/ hydrofoor/  telefoon en internet aanwezig.

  Samenvatting
  Als je wil genieten van de bovenstaande omschreven punten, hoef je niet twee keer na te denken en voor de prijs hoef je het ook niet te laten staan. Een aanrader voor een ieder die Commewijne een warm hart toedraagt!

  sluiten
  Mis onze aanbiedingen niet!

  Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!