Bouw & Infra

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Wij bouwen nog op de traditionele wijze, waarbij de wensen van de opdrachtgever steeds het uitgangspunt zijn. Dit begint met een virtuele 3D-ontwerptekening. Tijdens de bouw of renovatie adviseren wij u, de opdrachtgever, bij het maken van alle belangrijke keuzes. Of het nu gaat om een nieuwbouw, de installatie van een nieuwe keuken of een complete renovatie. Wij betrekken u vanaf het ontwerp tot de oplevering.

Surgoed Bouw & Infra levert maatwerk van topkwaliteit. Wij werken niet met m²-prijzen, maar inventariseren eerst al uw wensen en maken vervolgens een gedegen ontwerp. Pas daarna ontvangt u een offerte op maat. Duurzaamheid is ons kenmerk. Malafide bedrijven en onkundige aannemers hebben de bouwmarkt in diskrediet gebracht en daardoor beschouwen velen bouwen als een grote last. Surgoed heeft een goed trackrecord; als betrouwbare partner houden wij ons aan afspraken zoals dat hoort. Ons motto is: 'Onze klant moet altijd tevreden zijn!'

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag waarom Surgoed Bouw & Infra uw betrouwbare en professionele bouwpartner is.

Kernkampweg 13, Paramaribo | 597- 493497/531735 | [email protected] | www.surgoed.com

SG BI MEDIAKIT MAP 2018 4Pages LR1

SG BI MEDIAKIT MAP 2018 4Pages LR2

SG BI MEDIAKIT MAP 2018 4Pages LR3

SG BI MEDIAKIT MAP 2018 4Pages LR4

sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!