House, Home & Lifestyle krant

In mei 2011 is Surgoed Makelaardij de uitdaging aangegaan om het eerste en enige eigentijdse, glossy vastgoed-/woonmagazine in Suriname uit te geven. Het doel van dit magazine was om de vastgoedwereld en aanverwante producten en diensten toegankelijker te maken voor een brede doelgroep. Van niet ondergeschikt belang is geweest, de toegankelijkheid volledig te benutten, door het blad ook online te plaatsen op www.surgoed.com. Wij zijn er trots op wat wij in de achter ons liggende jaren neergezet en bereikt hebben met de twintig edities die er zijn verschenen.

2015 een nieuw jaar, bij een nieuw jaar horen ook nieuwe ontwikkelingen. Het vastgoed aanbod, de leuke woonverhalen, de columns, de diverse artikelen worden misschien wel diverser als de afgelopen jaren en zullen in 2015 nog toegankelijker gemaakt worden. Dit allemaal zal mogelijk worden door ons nieuwe lifestyle krant, “Surgoed House & Home”, die huis aan huis bezorgd zal worden in verschillende wijken in groot Paramaribo. Woont u in groot Paramaribo en wilt u er zeker van zijn dat de krant ook bij u in de brievenbus valt, stuurt u ons een e-mailbericht via
info@surgoed.com, vergeet hierbij niet om uw adres te vermelden. De mogelijkheid bestaat ook om een exemplaar op te halen aan de Kernkampweg 13, Paramaribo Zuid. Surgoed Makelaardij wenst u vast veel leesplezier en houdt u, zoals u van ons gewend bent, op de hoogte van de “ins and outs” van de dynamische vastgoedwereld in Suriname.

sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!