Diensten

Vastgoed aankoop- of verkooppartner van A tot Z 
Surgoed Makelaardij is sinds 2009 uw betrouwbare, klantvriendelijke en servicegerichte partner in onroerend goed zaken, zoals het kopen en verkopen van uw woning en/of perceel. Onze deskundige makelaars adviseren niet alleen, maar zorgen ervoor dat er door middel van transparantie en open dialoog geen vraag onbeantwoord blijft. Wij creëren een sfeer/relatie zodat er op basis van wederzijds vertrouwen, vorm gegeven kan worden aan de wensen van de klant. Want bij Surgoed Makelaardij gaat het om “Mensenwensen”. Wij willen aan onze klanten het gewenste resultaat leveren ten behoeve van de aan-, verkoop of verhuur van woning en/of perceel.

Aankooppartner
Door onze pro-active werkwijze sporen wij woningen, bedrijfsobjecten en percelen op, die vaak niet via de reguliere kanalen worden aangeboden. Onze vastgoedspecialisten begeleiden het gehele traject van zoekprofiel opstellen tot de taxatie, technische keuringen, notariële begeleiding en finale levering. Woont u niet in Suriname, dan is het verstandig en raadzaam om u door ons deskundig te laten begeleiden, dit om te voorkomen dat u een “kat in de zak koopt”. Wij verzorgen een deskundig en gedegen vastgoed onderzoekstraject van het object waar u belangstelling voor heeft: wij controleren de gegevens van de verkoper, het kadaster en het hypotheekregister, de actuele perceel grenzen en eventuele bezwaren en beslagen. U wilt natuurlijk dat uw droomhuis  volgens “ fair play” ook uw bezit wordt. 

Verkooppartner
Voor verkopers van Surinaams vastgoed gaan we een een stap verder, want ook hier zitten er addertjes onder het gras en kan verkopen in Suriname lastig zijn als u in het buitenland woont. In overleg met de klant worden o.a. de sterke en minder sterke kanten van het object/ de kwaliteit besproken om te komen tot een goede prijs/kwaliteit verhouding. Om verrassingen te voorkomen werken we met een gestandaardiseerde aanpak: alle relevante documenten en informatie worden gestructureerd weergegeven zodat de aspirant koper goed inzicht krijgt in uw propositie. Wij garanderen u, dat u na de verkoop niet voor verrassingen komt te staan.

Taxatie van uw object
Surgoed Makelaardij beschikt ook over de expertise om uw object te taxeren. Indien u gebruik wilt maken van deze ondersteuning, zijn wij u graag van dienst.

Hypotheken
Begeleiding bij hypotheekaanvraag: Als extra ondersteuning bieden wij in ons dienstverleningspakket deskundige begeleiding bij uw hypotheekaanvraag. Wij werken samen met verschillende financiële instellingen.

Stille Verkoop
Uw woning in de verkoop zonder dat iedereen hiervan op de hoogte wordt gesteld? Bij ons kan uw woning in de stille verkoop worden geplaatst.

Advies
Voordat wij een object opnemen in ons bestand zullen wij eerst de zaken uitvoerig samen met u inventariseren, wij adviseren u over een goede kwaliteit/prijsverhouding en zoeken naar mogelijkheden om te kunnen helpen voor een eventuele verkoop-restyling. Het doel hiervan is om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor geïnteresseerden.

Adverteren via Surgoed
www.surgoed.com, onze website waar per dag honderden unieke bezoekers op zoek gaan naar hun perceel, ideale koop of huurhuis of in Suriname. Ons vastgoed aanbod wordt overzichtelijk gecategoriseerd, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van zoekfuncties. De klant kan met behulp van deze zoekfuncties filteren en op de aangeboden objecten reageren door een e-mailbericht te sturen naar info@surgoed.com. Om haar dienstverlening optimaal onder de aandacht te brengen, maakt Surgoed Makelaardij ook gebruik van”social media” zoals facebook etc. etc.

Onze nieuwsbrief wordt regelmatig verzonden naar alle geïnteresseerden die zich via www.surgoed.com geregistreerd hebben. In deze nieuwsbrief worden niet alleen de nieuwe objecten aangeboden, maar ook vindt u er objecten die tegen een zeer voordelige prijs te koop worden aangeboden. Het bereik van de Surgoed Nieuwsbrief is meer dan 12000 vastgoedzoekenden in zowel Suriname als het buitenland.

In mei 2011 is Surgoed Makelaardij de uitdaging aangegaan om het eerste en enige eigentijdse, glossy vastgoed-/woonmagazine in Suriname uit te geven. Het doel van dit magazine was om de vastgoedwereld en aanverwante producten en diensten toegankelijker te maken voor een brede doelgroep. Van niet ondergeschikt belang is geweest, de toegankelijkheid volledig te benutten, door het blad ook online te plaatsen op www.surgoed.com. Wij zijn er trots op wat wij in de achter ons liggende jaren neergezet en bereikt hebben met de twintig edities die er zijn verschenen. 

2015 een nieuw jaar, bij een nieuw jaar horen ook nieuwe ontwikkelingen. Het vastgoed aanbod, de leuke woonverhalen, de columns, de diverse artikelen worden misschien wel diverser als de afgelopen jaren en zullen in 2015 nog toegankelijker gemaakt worden. Dit allemaal zal mogelijk worden door ons nieuwe lifestyle krant, “Surgoed House & Home”, die huis aan huis bezorgd zal worden in verschillende wijken in groot Paramaribo. Woont u in groot Paramaribo en wilt u er zeker van zijn dat de krant ook bij u in de brievenbus valt, stuurt u ons een e-mailbericht via 
info@surgoed.com, vergeet hierbij niet om uw adres te vermelden. De mogelijkheid bestaat ook om een exemplaar op te halen aan de Kernkampweg 13, Paramaribo Zuid. Surgoed Makelaardij wenst u vast veel leesplezier en houdt u, zoals u van ons gewend bent, op de hoogte van de “ins and outs” van de dynamische vastgoedwereld in Suriname.

 

 

sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!