"Kan ik adverteren via Surgoed"?

Surgoed magazine is sedert begin 2015 vervangen door Surgoed House & Home Lifestyle krant. De huis aan huis krant die gratis valt in de brievenbussen van duizenden Surinaamse huishoudens. Met de introductie van deze gratis krant hebben wij voorzien in een behoefte van de consument. Het is goed ontvangen door zowel de adverteerders als de lezers.Surgoed House & Home Lifestyle krant wil de lezers blijven verassen, informeren en inspireren!

Adverteren op onze website
Ook kunt u d.m.v. van een banner op onze website  www.surgoed.com uw organisatie onder de aandacht brengen van potentiële klanten. De banner staat tussen het aanbod van onze website met een directe link naar de website van uw organisatie. Zowel nationaal als internationaal trekt onze website bezoekers, waarbij het aantal dagelijks ligt tussen de 500 en 700. Via ons portaal zoeken veel mensen vastgoed, omdat Surgoed makkelijk vindbaar is d.m.v. zoektermen als “vastgoed suriname” of ”funda suriname”, enz.

De advertentie tarieven kunnen wij u op aanvraag opsturen.

"Wat moet ik doen om mijn onroerend goed online op www.surgoed.com te plaatsen"?
Onze website is geen gratis advertentie platform. Wij zijn een commerciële organisatie die gebruik maakt van moderne technologie en andere marketing tools  om vastgoed niet alleen onder de aandacht te brengen, maar ook transparant te maken. Indien u via Surgoed Makelaardij uw vastgoed wilt aanbieden, kunt u contact met ons opnemen, waarna wij u verder zullen informeren.

"Kan ik een specifieke zoekopdracht geven aan het surgoed makelaardij team"?
De diensten die Surgoed aan haar klanten levert bestaan primair uit onroerend goed en enkele aanverwante producten. Surgoed Makelaardij beoogt door transparantie en naleving van wet en regelgeving een toegevoegde waarde te leveren binnen het Onroerend goed vraag en aanbod in Suriname. Indien u op zoek bent naar een specifiek object, of u wilt een investering doen in vastgoed maar weet niet het juiste object te vinden, kunt u altijd een beroep doen op onze professionele ondersteuning. Ons makelaardij team beschikt over diverse kanalen en netwerken om u te helpen het juiste object te vinden, daarbij inventariseren wij uw wensen en begeleiden u bij deze zoektocht.

"Is Surgoed Makelaardij een bemiddelingsburo"?
De klant levert haar wensen aan, wij van Surgoed Makelaardij luisteren, adviseren en corrigeren met het doel om samen met de klant het beste resultaat te leveren voor de aan-, verkoop of verhuur van woning en/of perceel. Transparantie tussen verkoper en koper, verhuurder en huurder staat centraal. Surgoed Makelaardij biedt objecten te koop aan waarbij de prijs en kwaliteitsverhouding optimaal is en waarbij de klant optimaal begeleid wordt, tot aan de notariële overdracht.

sluiten
Mis onze aanbiedingen niet!

Blijf op de hoogte van de laatste koopjes en aanbiedingen. Registreer nu voor de Surgoed nieuwsbrief!